lauantai 18. syyskuuta 2010

Kuulumisia & Teuva rn 21.8

Moi!
Koska muutin itse Eskolasta Kannukseen ja omalla läppärilläni ei voi päivittää Lukaksen sivuja, päätin pystyttää blogin. Blogin päivittäminen on paljon helpompaa ja vie vähemmän aikaa. Ja tosiaan, tällä koneella en pääse päivittämään sivuja, sillä siihen tarvittavat ohjelmat puuttuvat. Sivuja en kuitenkaan poista, sillä ne sisältävät niin paljon tietoa, kuvia ja kuulumisia, että muutaman vuoden työ menisi hukkaan. Sivuille pääsee tästä.

Elo Kannuksessa on lätenyt aika koirattomasti pyörimään, sillä on ollut sen verran kiireitä sun muita juttuja, että koiraa en ole tänne vielä saanut. Poikaa olen kuitenkin nähnyt ja pari kertaa on herra pyörähtänyt täällä minua viihdyttämässä! Ja koska kesälläkin jäi tuo sivujen päivittäminen vähäiseksi, voin kertoa kesästä lyhyesti sen verran, että kuuma oli ja myös sen vuoksi treeni-into oli melko matalalla. Ylivieskan KV peruuntui meidän osalta tuomarimuutoksen vuoksi, sillä kys. tuomarilta kaunis herra oli jo saanut sertin.

21.8 käväisimme kuitenkin Teuvan ryhmänäyttelyssä, minne sain kuskin pään käännettyä peruuntuneen Ykan vuoksi. Matkaa oli reilut 200 kilometriä, mutta kauniilla säällä se taittui mukavasti ja muutenkin seutu oli todella upean näköistä. Welssejä ei ollut ilmoitettuna kuin neljä. Tuomarina oli Raija Tammelin, josta olin saanut melko tiukan kuvan. Tiukaksi tuomari osoittautuikin, sillä yhtäkään erinomaista ei pudonnut. Lukaksen arvostelu oli oikein hyvä ja erin arvoinen, mutta koska tuomari toivoi enemmän lihaksia, tipahti laatuarvostelu erittäin hyvään. Oikein paljon mieltä lämmitti se kun tuomari tuli vielä erikseen puhelemaan Lukaksen upeasta luonteesta ja antoi myös hyviä treenivinkkejä lihasten kasvattamiseen. Muutenkin sain sellaisen kuvan, että Lukas oli ihan tuomarin mieleen, joten kun niitä lihaksia tulee, voisi ihan hyvin lähteä kokeilamaan onnea uudestaan tälle henkilölle. Ja koska arvostelu on Eskolassa ja itse olen Kannuksessa, en voi sitä juuri tällä hetkellä tähän näpertää. Lupaan sen kuitenkin näytille heti kun saan sen tänne hommattua. Kuvia kuitenkin näyttelystä löytyy!


Lukaksen pitäisi saapua minulle tänne parin viikon päästä. Nyt herra istuskelee melko toimettomana Eskolassa vanhemmillani ja sen on poika oloinenkin. Sohvaperunaksi jääminen näkyi todella hyvin siinä, kun eilen olin kotona lenkittämässä herraa: jokaista ääntä kohtaa osoitettiin ihan liikaa mielenkiintoa, jokaista ulkonaolevaa ihmistä täytyi tarkkailla oikein hyppien pitkän matkaa ja virtaa oli liikaa. Tokoliikkeitä Lukas teki oikein mielellään. :)

Toistaiseksi Lukaksen elämästä bloggaaminen jää aika hiljaiseksi, sillä on vähän vaikeaa näin pölistä mitä poika hommailee kotona, kun en sitä ole näkemässä. Onneksi kuitenkin muutama viikko menee aika nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti